Witam.
Potrzebuję wycenę rozrządu z pompą wody ORI i dobrych zamienników do Octy 1,6 BFQ
oraz elektrozaworu zbiornika z węglem aktywnym o numerze: 1J0 906 517 G
pozdrawiam
Gaber napisał/a:
Witam.
Proszę o cennę wyłącznika swiateł awaryjnych do Octavii II FL ( czarny).
Cena + przesyłka.
Pozdrawiam.
Witam, poprosze o jego numer OE bo ja widze same czerwone :/
Zdobyłem nr wyłącznika: 1Z0 953 235 B 300
Witam, 150zł, wysyłka pocztą 7zł
[ Dodano: Nie 30 Cze, 13 14:01 ]
Zamieszczone przez michalrh
Witam.
Potrzebuję wycenę rozrządu z pompą wody ORI i dobrych zamienników do Octy 1,6 BFQ
oraz elektrozaworu zbiornika z węglem aktywnym o numerze: 1J0 906 517 G
pozdrawiam
pompa wody:
Hepu (najlepszy zamiennik ) - 170zł
oryginał - 168zł + kaucja 300zł za zwrot starej ORYGINALNEJ pompy bo musze ją oddać do skody na wymiane, proponuje wiec Hepu bo to te same pompy i nic nie trzeba oddawac
pompa wody:
oryginał - 168zł + kaucja 300zł za zwrot starej ORYGINALNEJ pompy bo musze ją oddać do skody na wymiane, proponuje wiec Hepu bo to te same pompy i nic nie trzeba oddawac
pompa wody:
1J0 906 517 G - 381zł
pozdrawiam, PAweł
Cena rozrządu za cały komplet?
tak komplet - pasek i rolka napinająca + śruby jesli takie wystepują.
Witam
Prosze o cenę tarcz i klockow na przod. Oryginał i zamiennik (najlepiej TRW) , chyba ze polecasz jakis inny bardzo dobry zamiennik.
Z gory dzieki za odpowiedz.
Witam
Prosze o cenę tarcz i klockow na przod. Oryginał i zamiennik (najlepiej TRW) , chyba ze polecasz jakis inny bardzo dobry zamiennik.
Z gory dzieki za odpowiedz.
witam, potrzebuję tarcze zimmermann gładkie 312 mm do OII RS i do tego klocki Ferrodo DS2500 (nie wiem czy są z czujnikiem czy bez, ale jak coś to z czujnikiem). jaka cena?
OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
witam, potrzebuję tarcze zimmermann gładkie 312 mm do OII RS i do tego klocki Ferrodo DS2500 (nie wiem czy są z czujnikiem czy bez, ale jak coś to z czujnikiem). jaka cena?
Cześc, niestety nie pomogę w tym temacie, zimermanna nie prowadzę, a tych klockow z ferodo nie mam nigdzie u hurtowników :/
Jaka byłaby cena z uchwyt gaśnicy
pod przedni fotel kierowcy
Nr 1Z0860231A
pozdr
witam, około 34zł plus wysyłka
pozdrawiam, Paweł
- - - - - - -
Witam,
jaka jest teraz cena uchwytu gaśnicy?
* 1Z0860231A
Dodatkowo:
* FFA600002 - (gałka zmiany biegów skóra - najlepiej bez nakładki - nie namierzyłem numeru samej gały) * 3T0867689 - (siatka na tunel strona pasażera - nie mam pojęcia końcówki oznaczenia koloru, bardzo ciemny szary RS... chyba Onyx / Satinschwartz?)
Proszę o informację na temat ceny części:
1U0881805ER LUT - tapicerka oparcia - material dla pojazdow z boczna poduszka powietrzna onyks (czerń), str. lewa (kierowca), ELEGANCE/ACTIV PR-N2M+4X1+ 7P4
Komentarz